top of page
  • Adrian

GHID DE VACANTE PE YACHT - Intro

Actualizată în: 7 feb. 2020

Daca esti aici, cel mai probabil ai vazut deja pozele cu apusurile, marea azurie, sau velele pline cu vant ale unui yacht alunecand pe valurile inspumate, te vezi deja pe puntea fierbinte a yachtului in larg si te gandesti serios sa alegi o vacanta pe yacht!



Ai vazut o reclama la o vacanta pe yacht si pare ca ar fi o optiune pentru vacanta ta de vara, ai un coleg, un prieten, sau o ruda care ti-a povestit despre vacanta lui pe yacht si te gandesti sa incerci si tu? Poate chiar ai fost intr-o astfel de vacanta, dar nu ai trecut prin situatii si nu ai constientizat toate aspectele importante!


Pentru ca tu sa te poti bucura cu adevarat de o astfel de vacanta, azi vom incepe publicarea unui Ghid de Vacante pe Mare si vom acoperi toate aspectele legate de o vacanta pe yacht: cererea de oferta, yachtul, skipper-ul, temeni specifici, bagajul, pregatirea plecarii spre port, imbarcare, lucruri de stiut despre viata la bordul yachtului, meniul pe yacht, ce sa faci in zilele cu vreme rea, raul de mare, locuri de vazut si multe, multe altele!


Acum aproape 10 ani, cand am organizat prima vacanta pa yacht in Grecia, aveam cativa ani experienta de navigatie cu vele, insa nu aveam habar despre organizarea vacantelor pe yachturi si cu atat mai putin despre activitatea de Yacht Charter (inchiriere yachturi).





De atunci, am invatat putin cate putin, unele lucruri cu un pret chiar foarte mare, insa acum putem spune ca suntem unii dintre cei mai experimentati organizatori de vacante pe yachturi si colaboram cu cei mai buni skipperi (conducatori de ambarcatiune de agrement) greci si romani.


Cunoastem majoritatea ambarcatiunilor disponibile in toate zonele Greciei , detinem propriile yachturi si avem parteneriate directe cu proprietari de yachturi. Toate acestea ne permit flexibilitatea de a raspunde si celor mai specifice cerinte, cand vine vorba despre o vacanta pe mare!


Vrem sa va bucurati de liniste, de mare, soare , vant si spuma valurilor

si sa va ferim de momentele mai putin placute! Am trecut prin ele, le cunoastem!


De aceea scriem acest GHID DE VACANTE PE MARE!


Ce trebuie sa stii despre CEREREA DE OFERTA


Hmm... pare simplu, trimiti un mail, un mesaj, sau suni si intrebi cat costa, iti faci un calcul si e OK. Achiti avansul si gata! Vacanta pe yacht e rezervata! Adica ce ai rezervat? Apusul pe care l-ai vazut in poza de pe net? Yachturile alea multe legate in cerc? Velele pline cu vant ale yachtului care taie valurile inspumate?


Poate ca da, dar trebuie sa stii ca asa cum niciun val nu e la fel ca precedentul, nicio vacanta pe yacht, nu este la fel cu celelalte. E asa cum vrei tu sa fie! E asa cum o pregatesti!

Stii care e cel mai important lucru de care sa tii cont?


Iti spun maine, la 8:00! Si nu glumesc!


Daca vrei sa te anunt exact cand postez, trimite-mi adresa ta de mail si iti trimit un mesaj de notificare! Daca nu, vino iar pe blog!


Maine la 8:00!




171 afișări0 comentarii
bottom of page